07 November 2010

(。◕‿◕。) contest contest (。◕‿◕。) |


.Assalamualaikum.

selamat malam sume.
macam mana malam ada malam ni?
adakah lebih baik dari semalam? lebih baik dari malam kelmarin?
lebih baik dari malam-malam sebelum ini?
maka,dengan ini bermula lah sesi merepek aku.hahaha

aku lapar la weh..hari-hari lapar
nak-nak time hujan ni..
wahai perutku, aku kan tengah diet nih, boleh tak jangan merengek-rengek macam baby nak makanan je? ape ko tak puas lagi ke hadap makanan yang macam-macam jenis makanan sebelum ni?

eceh.skema gile ayat haku kan? hehehe
ekceli kan, aku dah dijemput untuk oleh adik manis ni kat page blog aku
die invite aku join contest. nama contest aku tak tau
keh keh keh


gambar ni kan, gambar lama weh.
haha.
kenapa aku suke gambar ni? sebab time ni aku kurus lagi. kurus ke? kurus la dari sekarang.
masa ni nak pakai apa pun muat je.sekarang? aku terpaksa diet gile-gile. haha. konon la kan?
sekali-sekali aku rembat jugak mekdi. nak-nak mekdi dah ade kat dungun ni. layan jelah kan?

aku nak macam dulu balik!!!!!!
nak pakai sume baju.
nak cantek..
oh kurus... cepat la kurus..
hehehehe

nak join? sini jum!


terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

4 Love Note (s):

adrinaqamarina said...

ouh, contest ke neh. ingat kan ape.

iqa cepat kurus seperti ini lagi!

Anna Boleyn said...

hehe goodluck iqa. semoga hasrat anda untuk kurus tercapai. :)

Tomato Gurl's Life said...

comel je tgk..hehe..eh dungun??iQa org mana ni?good luck ye!

Dilakochan said...

Uhuuuu. Kita pun nk kurus jugak spt dolu kala!

Sekarang size baju kalau tak dpt XL or XXL.
Mmg ala2 sarung nangka dah -.-

Tade org nk motivate kan ai tuk kurussss.
sob sob sob.

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan