16 November 2010

Pulangkan balik barang aku!!! | Oh Lelaki I


.Assalamualaikum.

tadi kan, tengah duk blogwalking tiba-tiba ada satu mesej masuk. classmate, gedikmate, future housemate yang hantar. kat mesej tu tulis :

Kak Iqa, nak tau tak? xxxx ade hantar mesej.
die bg alamat die and suruh kte pos sume brg die...


walaweh. kelakar gila la kau nih LELAKI! perlu ke mintak balik barang-barang yang dah di beri time hangat bercintan cintun tu? tak rasa buruk siku ke? tak malu ke? errr. LELAKI memang macam ni ke? hehe.

entah la. aku rasa nak gelak guling-guling je. bukan apa, ada ke patut mintak balik barang-barang tuh. setahu aku yang dia penah bagi kat kawan aku nih cincin, baju dia, mp3. kelakar la kau nih. nak je aku sebut nama kau. bukan apa, kau nih mulut je lancang macam apa. tapi mintak balik barang-barang yang dah di bagi tak gentle la der. lupa ke macam mana mulut kau? kau ingat kau panggil aku aku apa? bodoh, mangkuk, bengong, apa-apa jelah kan. tapi mulut kau memang mengalahkan perempuan. haha. 

aku nak gelak lagiiiii...... HA HA HA

perlu ke mintak balik eyk?
latest news hari nih ( 17nov2010). lelaki tu mesej lagi ---> sy nak balik baju sy.beli kat butik 2.baru pakai sekali.
hahahaha..gelak lagiiiii!!!
terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

23 Love Note (s):

hiro said...

haha..time kapel rela habis duit..hehe.

Puteri Iqa Izyan said...

@hirohaha.biase r.tgh bercinta tak hengat dunie :P

alinac lover said...

ek eleh..bruk siku nyer la lelaki pi..cis!

Puteri Iqa Izyan said...

@alinac lover tau tak pe kak. ngek tol :p

Tapak Kaki said...

sah lelaki tu tangkai jering tahik hidong masin..haha.. buat malu je kan..adoyai

Tomato Gurl's Life said...

buruk sikunya..xyah la bg..buang je..hahaha

adrinaqamarina said...

salu yang rina penah dengar, gurl yang emos3 nak kasi brang tu, tapi kali ne macam laen pulak.

ne mst nak pass3 kat gf laen pulak la tu. ingat orang tak tau. haha

Puteri Iqa Izyan said...

@Tapak Kaki ngeh3,,, spesis kau la nih.haha

Puteri Iqa Izyan said...

@Tomato Gurl's Life haha.kannn cik tom? membazir duit je nk g pos balik :P

Puteri Iqa Izyan said...

@Tomato Gurl's Life haha.kannn cik tom? membazir duit je nk g pos balik :P

Puteri Iqa Izyan said...

@adrinaqamarina hahaha...tau xpe rina. beyse pompuan. ni dah terbalik. pelik tol laki nih :P

is44c said...

ni nmpk sgt bg xikhlas,just stakat nk amek hati je tu :D

Puteri Iqa Izyan said...

@is44c haha.agak la kan? hampeh betul.

..hizamirahim.. said...

wah.
buruk siku betul.
=.=

Puteri Iqa Izyan said...

@..hizamirahim.. bkn setakat buruk. berulat dah :p

faryzh said...

tak semua laki camtu..eceh..backup laki lak.tapi memang tak gentle r camtu.dah bagi tu takyah la nak mintak balik.buruk siku lutut tangan telinga dan segalanyalah.

Puteri Iqa Izyan said...

@faryzh haha.bgs la backup.tp ni dah menyimpang sgt dah.huhu.. xpatut lelaki perangai mcm nih.

hamzah ian said...

kah kah kah.. tu budak miskin kot.. sian dia adik perempuan dia takde baju rantai.. hahahaha

Puteri Iqa Izyan said...

@hamzah ian hahaha...yap! bkn stkt miskin duit.tp miskin budi bahasa.gile jht aku.haha.

ape pulak baju rantai? grr

cik QasehThya said...

hahaha....
*ttteeettt* tol la dak tuh...
buruk siku giler~~~..
hahaha

Puteri Iqa Izyan said...

@cik QasehThya haha.ckp terus terang je yang.. :D

platipus said...

dayus gila jantan tu..mencarot kt pompuan..malu ja

Puteri Iqa Izyan said...

@platipus tulah psl tipus.kalau tak mencarot takpe..

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan