29 November 2010

BERANI MATI : BLOG AKU BEST !


.Assalamualaikum.


mukadimah pertama. malam ni aku masak kari ayam. best. pandai dah aku. boleh kawen. hua hua hua. abah tambah nasik dua kali tau. hehe. oke oke. masuk ke cerita yang sebenar. another idea form becoming birthday boy. boy ke? huahuahua. bukann.. becoming bufday bro.

blog aku best sebab aku best. hehe. best la. kalau tak best tadeknya yang follow kan? lagi pun blog aku tadek widget-widget pelik yang boleh melembabkan perjalan korang kat sini. cuma gambar contest kat side bar tuh aku rasa nak buang cepat-cepat. haha. kejam betul aku. blog aku best. lagi sekali nak angkat bakul sendiri. sebab abg ben cakap ni sesi untuk angkat bakul sendiri. ramai jugak followers aku yang femes-femes tau. yang utama abg ben la kann? hi hi hi. yang lain? biarlah rahsia. nak tau cek sendiri. 

kategori blog ni blog bersuka ria. apa yang nampak,apa yang rasa nak tulis, aku main tulis je...blog aku dah boleh berjalan selepas dilahirkan dengan bangganya sejak 28 July 2009. well,buat blog ni sekadar nak test sama ada aku pandai menulis ke tak. huehuehue. ternyata sampai sekarang ghupenya..apa yang best kat blog ni? waa.caner nak jawab nih..korang rasa apa yang best? haih.aku pulak tanya. huhu. tahun depan kalau boleh la kannn.kalau boleh je ni tau aku sasarkan 1000 uv. tu untuk sampai akhir tahun 2011.insyaAllah. amin.

nak join jugak ke? klik header abg ben kat atas ye. 


terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

17 Love Note (s):

Izamir Ridzwan said...

huhu gud luck.. sy pon join jugak..

INCHIK PIPI PAU PANAS said...

waaaa.....betul2 kamikaze ni (berani mati). tapi xpe..sebab blog ni memnag ternyata best pon.. tak sakit mata memandang.. simple..tapi apa yg penting,pinky..

kembatolo™ said...

apsal entry ni pendek, aku punye panjang?
aiyo~ tak aci ah ceni.. haha

Puteri Iqa Izyan said...

@Izamir Ridzwan thank you IR :))

Puteri Iqa Izyan said...

@INCHIK PIPI PAU PANAS haha.angkat bakul sendiri mcm nilah jadinye. huhu :P

Puteri Iqa Izyan said...

@kembatolo™ hahaha..sila la jeles. huhu

Fakhrur Razi berkata said...

hahahaha
aku tlg support lah xde kau segan sgt
huahua
best lah blog nih
wahhh xsangka ad blog best cmnih
(lps ni kau kne blnje ak =.=)

alinac lover said...

ewah

da pandai masak~

yong bru blaja

heheh

athiea said...

moga brjaya mncapai sasaran.
jgn jd cam dr.rozmey sudeh

syamimi fatin said...

awk mmg brani... tahniah! hehe :P

Rara Farah said...

betul2 angkt bkul..keh3....tanak puji aku skali kew

Puteri Iqa Izyan said...

@Fakhrur Razi berkata haha.kurang asam boi betul la kau nih.

Puteri Iqa Izyan said...

@alinac lover huhu.mne ade.iqa bru blaja jgk.. hehe :P

Puteri Iqa Izyan said...

@athiea huhu.. insyaAllah.. :D

Puteri Iqa Izyan said...

@syamimi fatin hahaha.. mekaseh ;)

Puteri Iqa Izyan said...

@Rara Farah hahaha.dah tadek org nk tlg angkatkan.aku agkat sendiri la. hua hua hua.

akmafaizal said...

dtg redah je dulu..saje nk tgk blog best..berani mati ek???

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan