10 November 2010

tolong boleh tak?


.Assalamualaikum.


aku nak mintak tolong korang klik LIKE je. boleh tak? aku cuma tolong kawan aku je. dia mintak tolong aku promote kat sini. dia kata sebab aku banyak followers. cait. mana ada. tak boleh lawan Ben Ashaari, Irine Nadia, Hanis Zalikha. jauh lagi kot aku. hehe.

so, boleh tolong tak? korang hanya bukak link ini, lepas tuh terus klik LIKE. macam yang aku tunjuk dalam gambar tuh. LIKE je. then, korang boleh cepat-cepat tekan butang close. hehe. senang kan? tolong tau. bila lagi nak tolong aku? huhu...

thank you so much for your cooperation! :D


terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

12 Love Note (s):

kata kila said...

kila tolong ye :)

Puteri Iqa Izyan said...

@kata kila yeay! thank you kak kila ;))

Skype Crew said...

ya udah like itu button maa.. ;)

zacky ~786~ said...

bereh boh.~

Cik Jari said...

ok kak ipar :)

Puteri Iqa Izyan said...

@Skype Crew thank you ya :D

Puteri Iqa Izyan said...

@zacky ~786~ thank you boh! ;D

Puteri Iqa Izyan said...

@Cik Jari oh bakal adik ipar! ;D

Syafrizal said...

ok dah tolong hehe
saya tercarik2 blog awak
rupanya awak tukar nama ye

Puteri Iqa Izyan said...

@Syafrizal hehehe..yg lama pnjg sgt :))

eezance said...

salam kenal.. nice blog! ;)

Tomato Gurl's Life said...

boleh je...pasni pi like..

erm pasal banner iqa n tukar url tue..nati ciktom amik balik ye..sbb ni on9 jap je..hehe

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan