16 November 2010

Blog Review- 1 Hari 1 Blog di Riwayat | GneSop


.Assalamualaikum.

good morning ALL. hari ni bangun awal lagi. ni kalau classmate aku tau mesti diaorang tak percaya langsung nih. aku ni kan tadek idea dah nak menulis apa lagi. yang aku tau aku tak suka parasit kat rumah aku nih. balik la rumah kau cepat-cepat. haih. bapak kejam aku nih.

aku sebenarnya dah lama tengok ramai bloggers yang join Blog Review- 1 Hari 1 Blog di Riwayat Hariku ni

so, aku dengan senang hati nak la jugak join kan? mana tau boleh naikkan lagi trafik blog aku nih. sekarang trafik down sangat. serius aku sedih gila. aku tak tau dah nak buat apa lagi. nak kata aku sombong , mana ada, selalu je aku pergi kat bloggers lain. tapi, tulah kan. sekarang masa ada kat bawah. sedih...

so, aku harap bro gnesop boleh la dtg kat blog aku nih. hik hik hik =) agak-agak bro gnesop nak datang tak eyk?



terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

13 Love Note (s):

MOFASAD said...

tak pernah dengar blog dia

Puteri Iqa Izyan said...

@MOFASAD skang dah boleh la dgr ;))

adrinaqamarina said...

cam best tapi rina tak de masa yang best nak join sume neh. haha

fara said...

same la kite T___T

Puteri Iqa Izyan said...

@adrinaqamarina xpe2..luangkan masa ngn buku..hehe :p

Puteri Iqa Izyan said...

@fara =))

Tapak Kaki said...

masuk blog tu dapat hadiah tak?hehe

Tomato Gurl's Life said...

mesti la sop dtg..sop baik..hehe ;)

Puteri Iqa Izyan said...

@Tapak Kaki dpt2..trafik free...hoho :D

Puteri Iqa Izyan said...

@Tomato Gurl's Life hehe.hopefully.t leh jd cam cik tom ;D

Syafrizal said...

Bila nak review blog saya hehe

Puteri Iqa Izyan said...

@Syafrizal jum r.haha :D

sop said...

terima kasih kerana sertai program ini.. lama menantikan?
maaf kerana list yg panjang..

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan