07 November 2010

SUAI KENAL BLOGGER .. ANDA BERMINAT ?


.Assalamualaikum.


pagi ni aku tidur dalam 5 jam je. adeh. rumet aku kat bilik buat hape la. bising je. orang terengganu cakap berodok. haha. konpem korang tak paham kan? abaikan.. =P

macam biasa lagi dan lagi dan lagi, abg ketul-ketul atau Ben Ashaari atau Abg Ben atau Pak Cik Ben(haha)
sekali lagi ye dengan rasa tulus ikhlasnya nak tolong blogger-blogger baru. contohnya macam aku la kan?

sepatah dua kata untuk yang bakal terjah-terjah sini?
oho. mungkin jugak lebih ye

nama pun blogger, takat tulis sepatah dua perkataan baik tidur krohhhh krohhh je kan?
hehehe. bapak kejam haku nih..
gurau-gurau je oke? tak gurau tak mesra. tak gitu?

kepada yang bakal-bakal jengah kat blog haku yang tak seberapa ni, first of all
WELCOME TO PUTERIQAIZYAN'S =)

kalau ade pape yang nak tanya,tanya je oke? jangan takut. aku tak makan orang. aku makan mekdi,kepci,pizza..yummy2..
kalau ada pape yang rase aku kene ubah-ubah sikit rumah aku ni pun cakap je oke?
SALAM PERKENALAN UNTUK SEMUA
cewassss

nak join jugek ke? meh sini

xoxo




terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

42 Love Note (s):

Hizami Rahim said...

hehe.
bergumbira lah !
XD

momochan said...

HOHO menjengah ke blog kamu

Nur Azila Ismail said...

dtg sini dr blog BA :)

Sofia Karim said...

iQA..

Kalau dapat belanja kami mekdi, kfc lg best kot.. hehe.. hepy blogging k!!

ila haron said...

mau terjah!!!

Azrul Hisham said...

datang guling2 dari blog ben :)


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

efa nur said...

nk ngorat boleh??
ehh..silap..hehe nak kawan ngn tuan blog..:)

efa nur said...

nk ngorat boleh??
ehh..silap..hehe nak kawan ngn tuan blog..:)

Puteri Iqa Izyan said...

@Hizami Rahim ahaha.. :D

Puteri Iqa Izyan said...

@momochan thanks 4 coming :)

Puteri Iqa Izyan said...

@Nur Azila Ismail time kaseh :)

Puteri Iqa Izyan said...

@Sofia Karim haha.oke2. blnje pkai duet sofia! yeah.haha

Puteri Iqa Izyan said...

@ila haron sile2 :D

Puteri Iqa Izyan said...

@Azrul Hisham thanks azrul :)

Puteri Iqa Izyan said...

@efa nur haha.bhye tuhh.. boleh :)

faizal said...

dtg meloncat dr BA...eeyah!!!

~LieynDa LeEn~ said...

salam prkenalan..BW dr Blog BA..
da exchange link ! :)

cik siska ^_^ said...

sy jengah kamu ye..

Mat Gebu said...

salam kenal dari pakcik mat - DTS, ni mesti ikut saranan BA kan, licin je loading bila masuk..

nur said...

sergah dari BA.. slmt kenal n follow u
ALL IN ONE

Puteri Iqa Izyan said...

@Mat Gebu wah! thanks CMG! pakcik gituhh..hehe... nnt nak buat entri khas la.hehe

Puteri Iqa Izyan said...

@nur thanks nur :)

Ciao Annin-sama said...

1st time dengar orang panggil Che Ben 'Abg ketul-ketul hahah!!!

Salam kenal Iqa! :D

Puteri Iqa Izyan said...

@Ciao Annin-sama haha.yeke? tuh sbb tgn die byk sgt ketul2..haha

Puteri Iqa Izyan said...

@Ciao Annin-sama haha.yeke? tuh sbb tgn die byk sgt ketul2..haha

Tok Esah said...

hai iqa, tok dtg sergah dr blog ben.. selamat berkenalan..

Puteri Iqa Izyan said...

@Tok Esah tok esah! ;D

suziesanji said...

salam perkenalan~~ =)

Di@n@ said...

hai, salam perkenalan princess!wanna to follow u lah...keep in touch ^__^

Mimiey.. (^-^) said...

slm kenal dr mimiey...

http://nasyieen.blogspot.com/

nur choki choki said...

datang jengah awk,,,
hihi jom kenal kenal...

Eliyana said...

salam pagi...terjah awak kat sini...pepagi ni bagus tau kalau blogjogging...

mamma olyn said...

salam puteri iQa..sedapp a nama dik:) kak da follow:)

Wan Gerrard said...

Gerrard singgah sini nak berkenalan~ ^_^v

Puteri Iqa Izyan said...

@suziesanji salam kenal jugak :)

Puteri Iqa Izyan said...

@Di@n@ hehe..sila la syg.. ;D

Puteri Iqa Izyan said...

@Mimiey.. (^-^) thanks mimie ;D

Puteri Iqa Izyan said...

@nur choki choki weee.hye choki2 ;D

Puteri Iqa Izyan said...

@Eliyana hak3..bgs2..sy pon joging atas katil je pg ;D

Puteri Iqa Izyan said...

@mamma olyn wassalam kak ;)

beyse je ;D

thank you kak ;)

Puteri Iqa Izyan said...

@Wan Gerrard hye gerrard ;D

g0m0k9enDek said...

gomokpendek duk terjah sini!

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan