30 November 2010

30 days challenge. ada brannn?? + Surprise For The Luckiest Followers. . .


.Assalamualaikum.

hari tuh aku tergedik-gedik, terkinja-kinja kat eman. then, aku nampak dia join nih. ekceli ni adalah idea untuk menulis entri. and aku ghase memang sesuai sangat untuk blogger baru yang tadek idea kannn? so hari ni 30 november 2010. dengan itu challenge ni akan bermula dengan rasminya esok. ye. esok ye sayang-sayang sekalian. genap sebulan woo.. sape-sape nak join, boleh la copy and paste idea-idea kat bawah ni ye.


Day 01 - A recent picture of you and 15 interesting facts about yourself
Day 02 - The meaning behind your blog name
Day 03 - A picture of you and your friends
Day 04 - A habit that you wish you didn’t have
Day 05 - A picture of somewhere you’ve been to
Day 06 - Favorite superhero and why
Day 07 - A picture of someone/something that has the biggest impact on you
Day 08 - Short term goals for this month and why
Day 09 - Something you’re proud of in the past few days
Day 10 - Songs you listen to when you are Happy, Sad, Bored, Hyped, Mad
Day 11 - Another picture of you and your friends
Day 12 - How you found out about blog and why you made one
Day 13 - A letter to someone who has hurt you recently
Day 14 - A picture of you and your family
Day 15 - Put your iPod on shuffle: First 10 songs that play
Day 16 - Another picture of yourself
Day 17 - Someone you would want to switch lives with for one day and why
Day 18 - Plans/dreams/goals you have
Day 19 - Nicknames you have; why do you have them
Day 20 - Someone you see yourself marrying/being with in the future
Day 21 - A picture of something that makes you happy
Day 22 - What makes you different from everyone else
Day 23 - Something you crave for a lot
Day 24 - A letter to your parents
Day 25 - What I would find in your bag
Day 26 - What you think about your friends
Day 27 - Why you are doing this 30 day challenge
Day 28 - A picture of you last year and now, how have you changed since then?
Day 29 - In this past month, what have you learned?
Day 30 - Who are you?


by the way, sekarang tengah nak cari followers yang bertuah. akhir bulan ni mam besau bagi gaji. so, nak sedekah la sikit kat followers kesayangan aku nih. kan? kan? kan? tunggu jelah ye followers yang ke berapa bertuah. nombor cantik-cantik ke, nombor ikut turutan ke.. haih. macam mana eyk nak pilih nih? huhu

here we go for the dishes tonight. malam ni aku masak best la jugak kan. kalau tak tadeknya abah aku tambah nasik, tadeknya adik aku cakap sedap. sebab selama ni dialah paling banyak komplen aku masak tak best. dushh.. hampeh punye adik.


 gulai udang. best tak? huhu

ayam masak merah. first time aku rasa nilah paling best. haha

ikan masin separa hangus. haha. aku tak sedar weh. tapi habeh jugak abah sebat.

yeah. itu saja nampaknya. semoga aku semakin pandai memasak. haih. macam dah sampai seru nak kawen je nih. haha. gatal..psstt.adik aku yang nombor dua yang selama ni tak makan aku masak akhirnya makan sampai licin malam ni. petanda apakah itu? jeng jeng jeng..

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

15 Love Note (s):

Weeda said...

iskk...

suka ye gabung banyak2 kisah dalam se entri..hehe..

Puteri Iqa Izyan said...

@Weeda hahaha...jimat post :P

Weeda said...

haha...wat byk2 r jadi byk post sket..

Puteri Iqa Izyan said...

@Weeda hahaha..malas punye pasal nih..

platipus said...

terliur aku..grrrr

Puteri Iqa Izyan said...

@platipus kau tak boleh makan nih.. haha

Norhafiza said...

wahhh..30hr punye crite, jenuh nk mikir ni hehe..tp tang mekanan tu mmg best hihi..

kembatolo™ said...

memang takde harapan la nak dapat..-_-"

Fakhrur Razi berkata said...

woahhh kena update tiap2 ari lah cmtuh =.="
err tah lah xsnggup I
huahua

aku igt dishes terakhir tu ayam panggang =.="

Sabihah said...

wah...bestnye gulai udang...lm dah tak masak..heheh... ^_^

Puteri Iqa Izyan said...

@Norhafiza haha.jenuh ke? :D

Puteri Iqa Izyan said...

@kembatolo™ haha.unfolo then folo balik. hahaha

Puteri Iqa Izyan said...

@Fakhrur Razi berkata ape pulak? auto post sudahh... hahaha

ceh.ayam panggang? haha

Puteri Iqa Izyan said...

@Sabihah hehe..masak,jgn tak masak :P

Eman said...

ehhh, mcm mne leh tk pasan entry ni? haiyaaa, lame xonline lol. sorry lmbt koment. hehehe, menempek gak ko yan gigih nules 30 entry. uwaaa, penat!

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan