09 November 2010

lima kali lima tentang aku | cik rara


.Assalamualaikum.

petang semalam aku berjaya ajak ain merempit pergi mekdi yang baru bukak kat Dungun
so,otomatik diet aku batal!!! argghhhh. semalam je ye.

feveret aku!!! =))

*****************************************
ekceli dah lama Cik Rara tagged aku, tapi aku malas nak buat sebab aku busy ngan final. lagipun 25 pasal diri sendiri tuh. mane aku nak cekau idea tuh? sebab hari tuh aku baru lagi tulis pasal diri aku. nak baca? meh sini tanak baca sudah. ape aku heran? haha

dan dah lama jugak aku tengok ramai blogger yang kene tagged. dan aku cuma mohon dalam hati supaya aku tak di'tagged' sama (perasan ade yang nak tagged ;p). tapi kan, at last aku kene jugak. hambek kau. hehe.

so,dengan itu mari baca apa yang 5x5 pasal aku =)


Once you have been tagged, you are supposed to write a note
with 25 random things, fact, habits, or goal about you.
At the end, choose 25 people to be tagged.
You have to tagged the person who tagged you
If I tag you, its because i want to know more about you

yeah! aku lagik versi lama. =)


  • seorang perempuan.mestilah kan?
  • diet.diet.diet.diet.diet.diet. nak selim weyh
  • suka bukak banyak akaun. maksudnya MySpace, Xanga, Tagged, Friendster, Facebook, Anakganu. tapi yang paling best FACEBOOK + BLOGSPOT. kannnnn??
  • secret recipe tak best
  • nutella tak best
  • suka McFlurry!!!
  • addicted ngan MILO
  • PINK??ofkos meyh
  • sangat suka dengar lagu
  • sangat garang dengan adik
  • suka bawak kete laju-laju...weeeeeee
  • lesen kete ada. lesen motor tadak =)
  • boleh tidur dengan lena walaupun blackout!
  • mempunyai aset dua telaga buruk. wewiitt ;)
  • hate make up! natural beauty je oke? walaupun aku tak shantek. haha
  • the only one girl in family (^_~)
  • budak akaun yang tak suka dengan akaun
  • anti gile kalau ade kawan yang suka buat gedik-gedik depan lelaki.hey,behave yourself oke?this is public area
  • jatuh cinta lagi?oh tak akan mungkin =)
  • bercita-cita nak hambek degree jadik cekgu matematik. any suggestion mane aku patut apply?
  • teringin nak jadik blogger tegar.tapi tadek skill lagik.hehe
  • suka diam bila tak tau nak cakap apa
  • suka berada kat tempat sendiri. maksudnya, ada dalam bilik sendiri,rumah sendiri,negeri sendiri.heh
  • telaga buruk itu apa? baca yang last
  • errr..aku tak tau nama specific apa. kalau lesung pipit kat tengah2 pipi kan? kalau telaga buruk kat hujung mulut. tapi ada jugak prang panggil lesung pipit. cuma kat terengganu panggil telaga buruk.hey.buruk cantik tau! keh keh keh
tagged 25 others.errr..
banyak wooo...
kalau sape yang baca nih, aku paksa buat oke? lepas tuh tinggalkan link korang kat entri ni. paham?entri ni je.
tadek shoutbox-shoutbox.hehe
sape-sape nak buat jelah yek. kalau rajin, kalau tak rajin baca and komen je. tu pun kalau rajin nak komen.hehe

p/s: ini adalah auto post yang dah dibuat semalam lagi(8/11/10).maaf ye.aku busy datinggggggggg.
datingggg ngan buku.hek hek hek =)

wahhhhh...dah siap. inilah ilham yang terhasil daripda bangun pukul 5:30 pagi. semalam aku mengantuk gile, so dengan bangganya aku pergi tidur. kawan aku pun terkejut kenapa aku boleh tidur.haha. 
sebab.....
............
............
tau-tau jelah kan? kalau time study week pelas exam week yang ada banyak gap memang kitaran tidur pun macam hape je. dan aku pun sama. siang orang bangun, aku tidur. malam orang tidur, aku berjaga.hehe.
tapi semalam berjaya aku tidur waktu yang sepatutnya semua orang tidur.hehe

i'm done! 

xoxo





terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

10 Love Note (s):

..hizamirahim.. said...

wow.
nak amik degree nak jd cikgu math ?
zami amik degree pendidikan math kat UPSI.
XD

Puteri Iqa Izyan said...

@..hizamirahim.. hoho.yeke? nk jugek ler.tp jauh sgt..huk3..

Cik Jari said...

huyoooh...cun r iqa dulu2...nmpak suwitt sgtt

Puteri Iqa Izyan said...

@Cik Jari haih.malu! ;D

gmbr lame.saje bg smgt nk kuruih..haha :D

Peri PiA said...

salam ;)

Soffya Cik Bulan pon baru grad dari UPSI..org Ganu :)

i love Mek Flurry too

Weeda said...

wahhh dungun ada mcD..maju dah lenim...haha

Tomato Gurl's Life said...

comel molek ;)

Puteri Iqa Izyan said...

@Peri PiA hye peri! ;) nk gop masuk upsi.huhu..

Puteri Iqa Izyan said...

@Weedahaha.tau xpe..igtkn xmo maju dh.hak3..

Puteri Iqa Izyan said...

@Tomato Gurl's Life skang lg 'comel' hehe :p

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan