06 November 2010

PAPER LAW | ribut di dungun |


.Assalamualaikum.

ributtt!!!
angin kencang
nak hujan, nak ribut, nak ape lagi?
eceh. lupa pulak..
assalamualaikum wahai blogger-blogger yang cantik, hensem, bergaya, mutu, keunggulan, comel
eh..perasan lah tuh. tarek balik! hehehe

time aku tulis-tulis entri ni yang mungkin panjang, mungkin pendek, mungkin sederhana panjang dan pendek dan mungkin sume ini merepek kan?
biasa la,aku baru je lepas jawab paper LAW
aku memang bimbang giler ngan paper ni sebab aku tanak repeat owh
tapi,sebelum tu aku macam seriau je ngan dungun ni
kencang betul la angin kat luar nih
sekarang cuaca memang tak menentu kat pantai timur nih
harap-harap la tadek pape yang berlaku...

tadi jawab paper, Alhamdulillah la sume ok. hm. mungkin ok mungkin tak.
entah la. nak kata aku tak study, aku dag study macam-macam
nak kata lupa sume tak jugak
nak kata ingat sume pun tak jugak
soalan spot pon memang keluar sume
thanks uitm johor. ngee~~
sekarang aku cuma berharap aku lulus paper tadi
thanks jugak kat sape-sape yang wish goodluck untuk aku
=)

sepanjang beberapa hari ni aku tak update sangat, aku cuma blogwalking, tinggal-tinggal komen sebab tanak la menyepi terus je.
time study pon aku celah-celah jugak masa nak intai-intai korang. hehe
yelakan, takkan aku nak hadap buku 24 jam
buku pun nak rehat jugak kan?
hehehe

pagi tadi kan, baru aku perasan yang meja study aku dah nampak macam meja study. tak paham?
eleh..tipu la. mesti paham punyer. haha.
sebelum ni, meja study aku aku buat letak lappy, makanan, dan benda-benda yang memang tadek kaitan langsung ngan study-study nih

see see see
banyak kan buku plus nota. siap ade kamus lagik. haha

bagus betul study aku kali ni, tapi dalam duk study tuh ade jugak aku buat kerja lain
dengar lagu sejam, lepas tuh sambung study, lepas tuh main-main mata, lepas tuh amik-amik gambar, lepas tuh conteng-contang, lepas tuh, banyak lagi kerja aku buat....

hah. kalau yang ni malam kelmarin punye kot
time ni study kat bilik ain
blur tuh tapi meh aku bagitau ape
"berjaya membuat soalan HPAg selama 2 jam 55 minit.tahniah untuk diri sendiri"
rumet aku yang sahkan, aku pulak sebagai pencipta sejarah. keh keh keh.
waahhhh!! hebat kan? hasil study bile main-main, borak-borak. hahaha. last-last aku study sorang-sorang hari ni. tapi itulah kan, ade jugak main-main. hehehe

keychain nilah yang bising sangat kat dean exam tadi time nak keluar
aku pun tak tau ape kejadahnya aku letak banyak-banyak. hehehe
tapi sume tuh ade kenangan tau
yang lilo n stich tu beli time kat mekdi sebab ade orang pekak datang jual. kire tolong la. bukan ke tangan yang memberi itu lebih baik dari tangan yang menerima?hehe

yang C2 tuh hadiah dari Kolej C2 aku time kat matrik dulu
time tuh ade dinner kolej. tema purple + pink

yang kat tengah-tengah tuh aku saje je beli time ekspo kat matrik. aku beli ngan cikgu math aku
sebab aku berangan nak bagi kat pakwe aku kalau kapel.
hahaha
siyes gatal aku nih. tapi skang dah ade kat ex aku pun. hehe..

yang lembu tuh bestfriend aku yang bagi hadiah time bufday aku
die datang dari umah die pagi tuh semata-mata nak bagi hadiah ni sebab kul 10 pagi bus die dah nak gerak pegi Kay El. thank you darl =)

yang penyu tuh time dinner kolej arituh
ade yang dapat besar, ade yang dapat kecik
comel kan?
hehehe
sume-sume ni aku letak kat pencil case aku
sweet kan aku?
macam budak-budak. hahaha


oh ni aku saje main-main pagi tadi
rase macam dah jatuh cinta ngan band Goliath ni
ni sume Irine Nadia yang perkenalkan lagu nih
hoho
thanks dear =)

oh ye, aku ada gap 5 hari sebelum jawab paper MGT aka management
tapi kan, aku nak rehat due hari. haha. aku nak online je. sape-sape yang ade exam jangan ikut care aku
rosak la korang. hahaha
aku tanak dituduh jadi perosak. naya aku. kang tak pasal-pasal aku naik court
hehehe

banyak lagi nak cerita tapi slow-slow la eyk sebab kalau aku tulis panjang-panjang, sanggup ke korang baca?
tak kan? hehehe

xoxo


terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

2 Love Note (s):

Farah Sygs said...

aiyakkk...uitm dgun ke nieyh...hehe

Puteri Iqa Izyan said...

@Farah Sygs ye..why2? same ke? huhu

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan