22 November 2010

semua cerita ada sini. jum la baca =)


.Assalamualaikum.

selamat pagi semua dan semua yang baca nih. pagi ni bermula la tugas aku sebagai penjaga rumah sendiri. ni pun lepas ibu aku dah selamat pergi ke Maktab Besut. nak sambung diploma. hehe. good luck ibu. duduk dalam kelas jangan main-main ye. hehe.

pagi ni aku nak buat semua cerita dalam satu entri. sebab banyak sangat. so, aku nak jimatkan masa, eceh.padahal malas. huhu. kantoi.

terima kasih again kat Abg Ben sebab buat trafik aku up-up in the sky lagi. terima kasih jugak untuk yang datang mencomel dan menghensemkan diri masing-masing kat sini. eh. sume hensem + comel la. kannn? aku sendiri pun tak sempat lagi nak pergi terjah sume BIDH tuh. tapi insyaAllah dalam hari ni jugak. so, sabar ye. heh. macam ada sangat yang harap aku datang. haha. thanks to my dearest followers too! :D

cerita 2 : keywords

err.bila masa aku buat cerita pasal lupa pakai bra? haih. bahaya betul sape yang godek keyword ni hah? ish ish ish. jangan lucah sangat. hehe

cerita 3 : berat badan
semalam aku suruh ibu aku bawak balik penimbang dari kelas tadika dia. so, mak aku abwak balik al. aku timbang. then, berat aku turun 5KG!! gila ah. gembira tak terakat aku. haha. last aku timbang beberepa hari sebelum raya. tapi lepas tu pun aku memang tak diet langsung. aku makan je. rembat dan sebat semua makan yang ada depan mata. aku start diet 9/10/2010. lepas aku clash. wah.sedih la pulak... pagi tadi aku cek lagi. turun lagi 1KG. Alhamdulillah....

cerita 4 : jawab tagged daripada cik pikok.

1. nama kamu kat name tag 
PUTERI IQA IZYAN.

2 . Berapa tag kamu gantung kat baju or tudung 
satu jelah.banyak-banyak buat berat je. satu pun malas dah nak pakai. huhu

3 . Apa warna uniform sekolah kamu 
macam baju budak sekolah biasa.

4 . Selain buku sekolah dalam beg kamu ada ape
BEDAK! muehehe.. budak sekolah lama aku mesti tau perangai aku, then PHONE. wajib ada walaupun sekolah haramkan.

5 . Gelaran pada cikgu yang kamu bagi 
-penguin. haha
-monggeng(bontot)
ni semua kawan-kawan aku yang bagitau. so,sebab aku memang jahat, aku join ah sekali. hahaha.

6. Berapa peratus kedatangan kamu tiap2 tahun..
lupe la. tapi ponteng tak la. cuma kalau ada MC. tapi masa form 5 ponteng bila hari ada fizik. haha

7. Anugerah yang kamu penah dapat di sekolah
errr...ada ke eyk?
8. Gelaran kawan2 pada kamu mase sekolah
Iqa Bedak. haha
9. Denda yang kamu tak leh lupa sampai sekarang 
-kena duduk buat kerja sekolah kat luar kelas ramai-ramai pastu bontto aku kena sebat. tak sakit pun.hehe
-kena rotan kat tapak tangan sampai lebam bam bam sebab tak pergi kelas tuisyen GPMS.

10. Tahap pencapaian akedemik kamu di sekolah 
next question. aku tak pandai la..

11 . nama sekolah yang paling kamu sayang
Sekolah Menengah Kebangsaan Sultan Sulaiman. sayang gila. menyesal pindah!
12. Apa paling kamu rindu setelah meninggalkan sekolah

kawan-kawan, jodoh(haha), makanan, lepak, cikgu-cikgi
[done!]

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

26 Love Note (s):

hamzah ian said...

keh keh keh.. malas

Amy Syaquena said...

salam..

No 5 tue yang x tahan he3..sian cikgu tue ye..

Puteri Iqa Izyan said...

@hamzah ian terlebih rajin weh.

Puteri Iqa Izyan said...

@Amy Syaquena wkslm kak..

hehehe..nasib la.. :P

Shahrin Oppa said...

hehe...monggeng sihat tak?? ;)

Khairy said...

mak hang sambug belaja ke? boleh pulak anak cakap kat mak jangan main2 dalam kelas...lawak la...hehe

peh..tahniah dah kurus, aku pulak bile la nak gemukkan diri...hehe

Puteri Iqa Izyan said...

@Shahrin Oppa dah lame owh x jumpe monggeng. haha

Puteri Iqa Izyan said...

@Khairy haih.mestilah. dah die asek pesan kt anak2.skang giliran anak pulak.haha

meh2 amek lemak aku nih. haha

aibaks said...

mek.. ni tag ke n3? hehe.. awat hit kaunter nuffie tu tulis lupe pakai bra? hmm.. cam ganas jerk bunyi tuh.. huhu

Heidi Shafiq said...

ko penah lupe pkai bra x? hahahha..

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

uihh...

siap ada nama gelaran kat cikgu lagi tu hehehe...

LATEST ENTRY

@RASA MACAM NAK LARI BOGEL? KAU MAMPU?

mira the monster said...

ade ke cte lupa pakai bra tuu?
heheheh :)
kdg tengok keyword kat nuffnang ni xmasuk akal pon ade..ish3

cik helena said...

lupa pakai bra?hahaha

alinac lover said...

plg suka cerita pasal berat badan kekekke

Puteri Iqa Izyan said...

@aibaks hahaha.due2..mls nk buat entri byk2.. hehe..

tau xpe.sape tah godek tuh. ish3..

Puteri Iqa Izyan said...

@aibaks hahaha.due2..mls nk buat entri byk2.. hehe..

tau xpe.sape tah godek tuh. ish3..

Puteri Iqa Izyan said...

@Heidi Shafiq errr....



hahaha

Puteri Iqa Izyan said...

@Heidi Shafiq errr....



hahaha

Puteri Iqa Izyan said...

@GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr ahahhaha..budak nakal mcm nilah :P

Puteri Iqa Izyan said...

@mira the monster huhu.tadek.tp cite sal bra adelah.. haha :P

kann? sape la yg gatal sgt godek tuh.. huhu

Puteri Iqa Izyan said...

@alinac lover hehehe..best kann? :P

Puteri Iqa Izyan said...

@alinac lover hehehe..best kann? :P

nanie said...

lupa paka bra?
confius aku..haha

gile r lau break,trun brt..
dh lau aku,tggl tulang r?haha

Puteri Iqa Izyan said...

@naniehahaha..kalau mu..habeh la..

azzey said...

Puteriqaizyan: lupa pakai bra? keyword mende tu....heh3.....

Puteri Iqa Izyan said...

@azzey hehehe... :P

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan