07 November 2010

up lagik! | thanks pakcik mat...


.Assalamualaikum.

tadi kan abg ketul-ketul kite tuh kan ade buat sesi suai kenal antara blogger-blogger baru dan aku termasuk dan tercilok salah satu sebab aku join.korang nak join? pegilah kat blog abg ben ye...
jangan sogan-sogan =)

alhamdulillah, lepas abg ben dah update nama-nama blogger baru aku ada dalam list tuh yang kedua
hehe.kenapa aku gelak? entahlah, biasanya aku lambat sikit tau sebab kalau aku jarang online,memang aku lambat.kali ni, cepat daripada biasa, bangge seyh. haha

ramai jugak yang singgah blog aku ni kan?
terima kasih sangat-sangat
aku tak tau nak bagi ape
bagi kiss jelahhhh
mmmmuuuuuaaaahhhhh
hahahaha..hambek kau!

terima kasih jugak sape-sapa yang sudi follow blog ni eyk?
kalau dulu, abg ben yang follow aku, sekarang bestfriend abg ben pulak
tak lain dan tak bukan........


sape tak kenal? cepat tekan butan close kat atas ye.hehehehe
lepas ni boleh la mintak resepi yang best-best
eceh.konon la kan?
lepas ni jugak kalau aku pandai masak, konpem mak aku pengsan,konpem ayah aku up duit bulan-bulan.hahaha.
kehadiran Pak Cik Mat ni macam tanda-tanda nak suruh aku belajar masak-masak je ni
kannn??hish3..tak tau la bile nak pandai masak.haha
aku tak boleh selalu sangat singgah kat CMG sebab, hari-hari ade makanan. aku yang tengah diet nih memang jadi dugaan besar, ni pun baru lepas lepak sane, macam-macam ade. aku lapar giler nih. tunggu ain lambat lagi.bertuah betul anak dara tuh malas mandi lagi.hehehe..
terima kasih ye CMG =)

*semalam lupa lak nak say thanks jugak kat BoysNextDoor sebab follow mollow gue.
ngee~~thanks zami :D

sekarang aku nak cerita sikit la kan pasal blog-blog yang aku dah singgah tadi
hari ni disebabkan aku bangun awal pelus aku memang dah berniat nak online pelus blogging kaw-kaw, aku singgah la kat beberapa blog. dan aku pun singgah kat blog yang abg ben buat bloglist untuk suai kenal blogger baru...

tahniah ye sebab memang ramai ade blog sekarang. termasuklah budak-budak akaun part 3 UiTM Dungun
ape yang perhati,memang sume blog bagus, cantik.
tapi ade satu je yang tak berapa nak cantik..
maaf ye...ni pasal word verification untuk komen tuh
ekceli kan, benda tuh kadang-kadang menyusahkan orang lain
apa kata korang buang je word verification tuh
aku rasa dah ramai blogger yang mention pasal ni. bukan apa,kdang-kadang line internet bukan ok sangat kan?kalau dah datang lembap kura-kura tuh, nak je aku campak laptop nih.

so,ape kate korang kesian jugak kat orang lain
aku tadi pun jenuh nak tinggalkan kan komen sorang-sorang sebab ade word verification tuh.
akku tak suka jugak word verification tuh tapi disebabkan aku ni blogger baru lagi, tadek la aku nak komplen sangat kan?ni pun aku just nak bagi cadangan je. atau lebih keras. aku paksa!!! hahaha

oh ye. sekali lagi thanks kepada yang sudi singgah-singgah tu tau...
oh ye,lupe pulek..aku tak amalkan konsep 'i follow you,you follow me' ye
sebab kalau aku rase nak follow,aku follow je..ehe..aku pun tak paksa orang nak follow aku
harap maklum =)

xoxo





terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

1 Love Note (s):

Anna Boleyn said...

hehe tahniah~ :)

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan