16 November 2010

Selamat Hari Raya Bloggers


.Assalamualaikum.


Selamat hari raya AidilAdha untuk semua bloggers yang beragama Islam. Lambat sikit aku wish sebab saja nak wish di hari kejadian.hari ni la weh.tak kira la kat mana pun semua bloggers ada.kat oversea ke, kampung ke,tak balik kampung ke.oit.apa pasal tak balik kampung lak ni?

Hari raya ni aku duduk rumah je kot.demn.diet batal lagi hari ni.hari ni hari makan nasi je.kalau tak makan rugi kannn?weee..aku suka hari raya korban nih sebab boleh makan daging banyak-banyak.ngeh ngeh ngeh.

Tapi kan, yang sedang beraya kat Tanah Suci Kota Mekah mesti lagi meriah kan?teringin jugak aku nak pergi sana satu hari nanti.InsyaAllah.. ramai yang cakap raya kat sebelah pantai timur ni meriah.aku pun tak tau nak cakap macam mana. Aku tulis jelah ye? Ngeh. Yang pasti time raya nih, aku duduk rumah je. Ngadap internet.

Sekali lagi, Selamat Hari Raya AidilAdha. Maaf zahir dan batin.

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

21 Love Note (s):

hiro said...

selamat..arap2 dpt smbut rye kt mekah yep

Puteri Iqa Izyan said...

@hiro insyaAllah..one fine day :)

..hizamirahim.. said...

slmt hari rayerrr aidiladha !
XD

Puteri Iqa Izyan said...

@..hizamirahim.. selamat hari raye jugak zami :D

alinac lover said...

selamat hari raya darling!

Puteri Iqa Izyan said...

@alinac lover selamat hari raya jugak akak ;D

fatian athiea said...

salam aidiladha:)

is44c said...

Selamat Hari raye juge :D

Un Phat Lee said...

haha.raya2 cmni duduk rumah ngadapa internet je ke? ehe
adekah lu pun same jugak macam gua orang johor? XD

Puteri Iqa Izyan said...

@fatian athiea salam aidiladha jgk sis :D

Puteri Iqa Izyan said...

@is44c once again :D

Puteri Iqa Izyan said...

@Un Phat Lee hahaha...beyse r.mls jln2.

eyh.gua org terengganu :p

alinac lover said...

hehehe uncle berlagak jerk kan? nk je cepuk kepala dia

BEN ASHAARI said...

selamat hari raya aidiladha .. hehe.. jemput mai rumah..

Puteri Iqa Izyan said...

@alinac lover jum kite cepuk ramai2! keh3..

Puteri Iqa Izyan said...

@BEN ASHAARI selamat hari raya jugak abg ben! fuyoo...japgi sampai ek.dkt je umh tuh..hehe :P

adrinaqamarina said...

untuk yang berada di oversea jugak? oke, rina termasuk kan,

selamat hari raya iqa :)

Puteri Iqa Izyan said...

@adrinaqamarina hehe.ofkos la dear :D

AiN Z said...

salam aidiladha :)

Tomato Gurl's Life said...

salam aidiladha ye iqa!

Syafrizal said...

Selamat Hari Raya Aidiladha :)

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan