09 November 2010

Kasut Tumit Tinggi GiveAway


.Assalamualaikum.


wehuuuu..aku nak join Kasut Tumit Tinggi GiveAway.
rajin benor aku kan join-join GiveAway. dasar tak sedar diri paper ada dua lagik!
ngeh-ngeh. dah la paper hari khamis ni subjek bace-bace, reading-reading
memang haku tak gunakan peluang nih betul.hehehe

oh ye. ni contest dari Kasut Tumit Tinggi
aku selalu ngidam nak pakai kasut tumit tinggi sebab gedik nak vogue
gediksss you...

aku penah beli kasut tumit tinggi Carlo Rino. sale weyh time tuh. 
aku pakai berapa kali je sebab aku asyek nak tergolek-golek jer
aku ni, kalau pakai yang flat pun boleh tergolek
kalau pakai kasut tumit tinggi lagi la kan?

so,konklusinya. hantaran kawen, aku takkan benarkan ada kasut tumit tinggi
hahaha.kalau nak bagi jugak, aku nak Made By Jimmy Choo
demand!

tarikh tutup giveaway ni 24 november 2010
mau join jugek ke?
p/s: auto post


terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

2 Love Note (s):

Tomato Gurl's Life said...

lawo kasut..good luck dear!

Puteri Iqa Izyan said...

@Tomato Gurl's Life thank you kakak tomato ;D

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan