28 November 2010

REDAH AKU DAN KAU PUNYA OLEH BEN ASHAARI


.Assalamualaikum.

another project oleh Pak Cik Ben. wahhh. pak cik ke? Abg Ben la. muda lagi. ye dak abg ben? hehe.. segmen Redah Aku Dan Kau Punya Oleh Ben Ashaari. wooo..bukan lucah ye sayang. aku dah insaf dah.. huhu.. ye. janji tak buat lagi dah lepas ni. muehehe..

kat bawah nih antara entri yang wajib korang-korang baca. berbaloi ke? bagi aku best. muehehe..perasan.
  1. Budak darjah 6 jadi bohsia
  2. Perkhidmatan 18sx
  3. Kolej Mencari Pasangan Hidup
  4. Akon Cakap Kelantan
  5. Perutusan dari Nuffnang | Buffered Earning
ni pulak hasil godek entri abg ben. bagi aku, ni sume berbaloi kalau baca. aku dah baca tau. paling best yang no. 4.. layannnn...hehe

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

5 Love Note (s):

azzey said...

Puteri iqa izyan: Saya pun join gak nih!

Fakhrur Razi berkata said...

erk entry yg kau pilih2 sume mcm
erm mcm ap eh
huahua
phm2 je la noh.. xD

tapi best jer ;P

yg ben nyer ak ske no 5 tu lgik..
rame lagi org xtahu hukum bersanggul tinggi owh
;D

Puteri Iqa Izyan said...

@azzey hehe. :D

Puteri Iqa Izyan said...

@Fakhrur Razi berkata hahaha..aku mana ada entri yang bagus2, goog2.. haha.sume merapu je.. hik3..

a'ah..no 5 tuh penting..

che fara a.k.a fanadz said...

hehehe. kecoh sekejap pasal sanggul tinggi tu. kat facebook byk artikel pasal tu. pernah jumpe org jual sanggul palsu tu. pakai macam pakai penyepit rambut.huhu.

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan