09 November 2010

The Best Entry With Sinar Raudah | GiveAway


.Assalamualaikum.


boleh tak kalau hari ni aku cuma nak buat hari GiveAway untuk blog aku?
banyak betul GiveAway skang. tapi kan...kannnnn..

tak penah dapat wooooooo..sedih aku
sob sob sob
meh sedih sama-sama ngan aku meh

ke ada sape-sapa yang saja-saja nak bagi hadiah kat aku? p/m aku eyk. hahaha
sepanjang aku blogging nih kan, aku pun tak tau entri ape yang best penah aku buat
aku rasa sume tak best. kan? haih....

entri yang aku pilih, entri ni.
first of all, sebelum sape-sape baca, aku nak cakap ni entri emo. entri sedih. aku pun tak tau kenapa boleh tulis macam ni. aku main tulis je..
kalau rase meluat, cepat-cepat tekan X!


kenapa suka entri ni? hmm.. aku tak la suka sangat sebab aku pun tanak ingat dah benda yang lepas
tapi, disebabkan entri ni, aku femes dalam kelas.haha. ada kawan aku siap call lagi, bagitau aku kenapa tulis macam tuh? sampai dia nangis-nangis. aku pulak ketawa jelah sebab bukan aku tulis. jari aku yang taip dengan tangkasnya. haha.

siyes entri ni memang nampak aku macam sangap sangat kat lelaki tuh. itu dulu la weh. silap2..baru-baru ni.
sekarang single adalah yang terbaik. sebab aku boleh buat apa yang aku suka. 

so,dengan itu aku nak tagged orang.


tertakluk kepada terma dan syarat dibawah :

1 - Terbuka kepada semua blogger di Malaysia

2 - Mestilah follower blog SINAR RAUDAH

3 - Wajib add blog nie ke dalam bloglist korang

4 - Letakkan banner di atas pada entry

5 - Buat satu entry bertajuk Giveaway " The Best Entry With Sinar Raudah"

6 - Linkkan di bawah tajuk di atas mane2 entry yang korang rasa itu entry yang paling best selama korang berblogging..

7 - Nyatakan sebab mengapa entry itu menjadi pilihan korang..

8 - Tagkan 3 orang rakan blogger yang sering berkunjung di blog korang dan beritahu mereka di tag

9 - Tarikh tutup pada 30 November 2010 tepat pukul 11.59pm

10- Tinggalkan link korang di ruang komen


Itu sahaja mudah kan , Good luck semua..


p/s : setiap yang join aku minta izin untuk copy header blog korang untuk di letakkan di fan page sinar raudah..

nak join? sini jum

p/s: auto post






terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

10 Love Note (s):

azzey said...

Puteri Iqa Izyan: sama le....kdg2 join GA menag ; kadang2 tak juga....hu3....

Amy Syaquena said...

salam puteri..

thanks ye coz sudi join GA , akak minta izin copy header ye

Puteri Iqa Izyan said...

@azzey ngeh3.. senasib la kite ;D

Puteri Iqa Izyan said...

@Amy Syaquena oke kak. no hal la ;D

Weeda said...

okeh...ekgi k.wahed wat..ngeee...temkiu lalim~

Tomato Gurl's Life said...

ala kalau dah banyak2 join mesti ada menang 1nye..so jgn pth semangat ye!

Rara Farah said...

ooo..tag kite ek...xpe2...nnti kite buat...da hutang 2 entry nie..adess

Puteri Iqa Izyan said...

@Weeda hehe..beyse r.kak wahed tag iqa je slme ni.skang my turn.hehehe :p

Puteri Iqa Izyan said...

@Tomato Gurl's Life hehehe..semangat dr cik tom! thank you kakak syg ;)

Puteri Iqa Izyan said...

@Rara Farah keh3.. tahniah! ;D

keje sekolah sempena cuti sem.huhu

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan