07 November 2010

adik aku dah nak kawen, jemput datang ye sume =)


.Assalamualaikum.

auuu cakkk!!
selamat pagi =)

enterpreme pagi-pagi kojap ye
 very the bambam la aku
takpe-takpe
aku sedang on the way untuk selim
akan aku buktikan!!
yeah!
Malaysia Boleh!
tadek kene mengene langsung nih


ekceli...
fuyoooo!! sejak bila aku ade adik ipar nih? tak lama lagi boleh la kan aku ajak korang datang kenduri kat rumah aku. datang tau. jangan tak datang. 
tadi aku ade approve budak nih sebab aku tengok ade mutual friends ngan adik aku yang kecik
aku nak tengok je sape

sekali hambek kau! siap panggil aku kakak ipar tuh.
tak buleh belah betul la budak ni
adik aku pun satu. gatal sangat nak bercinta
result UPSR pun hari khamis ni baru nak keluar

ni cinta budak-budak je ni
korang tak masuk lagi alam sekolah menengah
tak masuk lagi alam universiti
tak masuk lagi alam kerja
lagi banyak joooooodoooooohhhhhhhh
kannnnnnnnnnnnnnnnnnn???
ngeh ngeh ngeh


aku tak kuasa nak melayan budak-budak
karang aku delete jugak budak nih
hahaha

tulah kan..budak-budak sekolah rendah main fesbuk aku memang rase nak lempang je
hahahaha
bapak kejam aku nih
bukan ape, ade yang duk main add je
pastu wak status gedik-gedik

'i love u'
'i miss u fucking damn much'
'i love u like crazy'
'rindu die'

geli maaaakkkkkkkkkk




terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

9 Love Note (s):

EzzEddin said...

hehehe...
penah keno jgak dengan sms panggil haku abg ipar ..
mmg rasa nak pelempang jek budak2 sekolah bercinta neh..
haishhh

shara bunga said...

hye kaka ipar :)
leyh jd ta adek ipar ta ?

Tomato Gurl's Life said...

hehe..kecik2 dah bercinta..berani plk tue pggl akak ipar,..

ciktom tag award kat iQa..kalo sudi amik ye;

http://tomatogurlslife.blogspot.com/2010/11/cinta-dan-anugerah-iii.html

Puteri Iqa Izyan said...

@EzzEddin pergh..gud idea. aku rase nak bg pelempang jugek nih.haha

Puteri Iqa Izyan said...

@shara bunga hye adek ipar. haha :D

Puteri Iqa Izyan said...

@Tomato Gurl's Life ngan besar hati iqa g amek. hehe ;)

tenkiu cik tom ;D

fizza said...

salam kenal iqa...

hahahhaha...sama la jugak cam akak..cuma adik akak tu sebaya iqa..so, 'awek2' ramai gak yg add akak kt fb cz akak salu bg kiss2 lam fb die..nak bg skandel dia jeles..hahahahha

Puteri Iqa Izyan said...

@fizza haha..yeke kak? bgs2..

BUDAK NAKAI said...

hahaha..lawak gile kot:p

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan